Cele mai frumoase mesaje

Voturi
2166
voteaza

Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit ca te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund vino repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.

Autor: alinutz@
Voturi
1609
voteaza

Iubirea nu inseamna sa-l iubesti pe cel de langa tine ci, iubirea inseamna sa-l simti pe cel de departe...aproape de tine. Departarile sunt importante pentru cei ce se iubesc, pentru ca iubirea adevarata se exprima printr-un singur sentiment: DORUL!

Autor: Minodora
Voturi
1224
voteaza

Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace,SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim,ne DESPARTIM chiar acum.NICIODATA nu am tinut la tine,nu TE IUBESC....acum citeste doar cuvintele cu litere mari...TE IUBESC INGERASULE...!!!

Autor: Ginutza
Voturi
857
voteaza

daca as fi un cub de gheata, ti-as aluneca pe fatza, pe buze te-as saruta, as cadea sub bluza ta , ti-as ajunge la buric, ahhh la naiba m-am topit!!!

Autor: anonim m
Voturi
829
voteaza

un baiat iubea o fata si stia chiar lumea toata de iubirea lor curata si cum ei se intalneau si parintii nu stiau iar atunci cand au aflat pe ei doi s-au enervat si i-au indepartat dar dragostea lor cea mare a trecut de incercare si acum ei se iubesc si mereu se intalnesc.

Autor: naomy
Voturi
781
voteaza

Te caut prin noapte, te numesc prin soapte.. te sarut prin gand, te doresc visand..! adorm cu tine-n gand,te iubesc visand..!

Autor: eni
Voturi
732
voteaza

1)Printre nori si printre stele,
Iti trimit gandurile mele,
Si pe cea mai mica stea,
Iti trimit >gurita< mea,
Mio trimiti si u pe-a ta??

Autor: gabita
Voturi
720
voteaza

STIREA ZILEI: mi-e dor de tn;CURS VALUTAR: nu te-as schimba pt nimic in lume; METEo: cand sunt cu tn temperatura creste; SPORT:as vrea sa-ti pasez un sarut; VREI????

Autor: miki
Voturi
640
voteaza

te iubesc

Autor: ion
Voturi
620
voteaza

8 litere,2 cuvinte,un singur inteles....TE IUBESC!

Autor: andra
Voturi
596
voteaza

Dimineata ma trezesc cu tine-n gand ,
Si cand vad ca nu esti langa mine
Inchid ochii si suspin ,
Mie dor de tine .
Inapoi as vrea sa adorm ,
Si sa ma trezesc din somn
Doar cand ma iubesti din nou .
Mie dor de tine.
Doar asa tu ai putea ,
Sa alungi tristetea mea,
Cu dragostea ta adevarata ,
Ce mai fermecat odata .
Si cu chipul tau fermecator ,
Cu zambetul tau incantator ,
Cu ochii ta

Autor: Rolyedy
Voturi
592
voteaza

Esti minunea mea, esti visul meu frumos, esti darul meu. nu e nimic mai profund, mai cuprinzator, mai cutremurator, mai intens decat fiorul pe care il simt atunci cand imi zambesti, imi vorbesti cu glasul tau placut, ma atingi cu mainile tale fine...

Autor: YBY
Voturi
584
voteaza

A iubi nu inseamna,a privi unul la altul,a iubi inseamna,a privi impreuna in aceeasi directie...

Autor: OXANA BICLEA
Voturi
550
voteaza

am prins un infractor pe nume "pupic" ti l trimit ca e mic si dulcik, e mort dupa buzele tale, daca nu il primesti moare. ce zici il primesti?

Autor: necunoscut
Voturi
542
voteaza

Buzele tale sa le pot saruta/ Trupul superb sa ti-l pot mangaia/ Ochii tai frumosi sa ii privesc as vrea / Si sa ramana mereu in mintea mea

Autor: deea