Terms and conditions


1. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de mesajedragoste.eu. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a propietarului. Copyright mesajedragoste.eu 2009. Toate drepturile sunt rezervate.

2. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea textului, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Nu suntem raspunzatori pentru efectele pe care le poate avea continutul acestui site asupra utilizatorilor sai, sau asupra faptelor acestora. In nici un caz mesajedragoste.eu nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca mesajedragoste.eu a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

3. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

4. In cazul adaugarii de noi mesaje administratorii site-ului mesajedragoste.eu isi iau libertatea de a aproba ce mesaje doresc. utilizatorul care introduce mesajul este responsabil pentru mesajul introdus. In cazul introducerii de mesaje de pe alte site-uri utilizatorul care a introdus este responsabil pentru copierea acelui mesaj. Mesajele introduse pot sa fie corectate si modificate dupa placul administratorului. mesajele ce nu se potrivesc categoriei introduse sunt respinse.